Закажи бесплатна консултација!

Вашиот партнер за уникатни настани

услуги

icon21-free-img

КЕТЕРИНГ

icon20-free-img

ФОТОГРАФИРАЊЕ

snimanje

СНИМАЊЕ

ozvucuvanje

ОЗВУЧУВАЊЕ

promotivni

ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

hostesi

ХОСТЕСИ

lokacii

ЛОКАЦИЈА И ДЕКОР

video-bim-icon

ПРОЕКТОРИ

World of Events favicon featuring a dotted globe representing corporate bussiness events and management

World of Events Newsletter

Зачленете се за добивање на неделни новости поврзани со планирање и организирање на настани.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
About World of Events

За World of Events

Без разлика дали сте домашна или меѓународна компанија со голем буџет или мала компанија со ограничени финансиски средства, тука сме да организираме уникатен настан на кој ќе гледате со гордост.