Следејќи го сонот на основачот, World of Events создава настани и моменти кои инспирираат и мотивираат.

За нас

World of Events е компанија која организира настани од секаков тип и големина. Следејќи го сонот на основачот, World of Events создава настани и моменти кои инспирираат и мотивираат. Нашата цел е да бидеме еден чекор понапред и да постигнеме совршенство при секој настан, во кој нашите клиенти потполно се посветуваат на успехот и уживаат во искуство без стресови.

Ние се грижиме за организирање корпоративни настани, социјални собири, бренд промоции...
Работиме исклучително за вас, со максимална посветеност, со цел да постигнеме незаборавно искуство за вас и вашите гости. Без разлика дали сте домашна или меѓународна компанија со голем буџет или мала компанија со ограничени финансиски средства, тука сме да организираме уникатен настан на кој ќе гледате со гордост.

About World of Events

Нашиот процес

За нас креативниот процес никогаш не запира, а со нашата секојдневна работа стануваме сѐ
подобри. Го доведовме нашиот процес на организрање настани до степен вашите соништа и идеи
да ги претвориме во реалност.

Внимателно ги слушаме вашите идеи, правиме план, а потоа реализираме.

ПРВ ЧЕКОР

СЛУШАМЕ

Ние константно соработуваме со вас за да ги разбереме вашите очекувања до најмал детаљ.

ТРЕТ ЧЕКОР

ОРГАНИЗИРАМЕ

Ние ги координираме сите аспекти на вашиот корпоративен или социјален настан.

ВТОР ЧЕКОР

ПЛАНИРАМЕ

Ние внимателно го дизајнираме, планираме и надгледуваме вашиот настан, притоа ви заштедуваме време и пари.

Нашиот процес

За нас креативниот процес никогаш не запира, а со нашата секојдневна работа стануваме сѐ
подобри. Го доведовме нашиот процес на организрање настани до степен вашите соништа и идеи
да ги претвориме во реалност.

Внимателно ги слушаме вашите идеи, правиме план, а потоа реализираме.

ПРВ ЧЕКОР

СЛУШАМЕ

Ние константно соработуваме со вас за да ги разбереме вашите очекувања до најмал детаљ.

ВТОР ЧЕКОР

ПЛАНИРАМЕ

Ние внимателно го дизајнираме, планираме и надгледуваме вашиот настан, притоа ви заштедуваме време и пари.

ТРЕТ ЧЕКОР

ОРГАНИЗИРАМЕ

Ние ги координираме сите аспекти на вашиот корпоративен или социјален настан.

World of Events favicon featuring a dotted globe representing corporate bussiness events and management

World of Events Newsletter

Зачленете се за добивање на неделни новости поврзани со планирање и организирање на настани.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Често поставувани прашања

Прочитајте ги одговорите на најчесто поставуваните прашања подолу.

1. Каков тип на настани организира World of Events?

World of Events планира и организира корпоративни, непрофитни и социјални настани. Ова подразбира: новогодишни забави, настани за доделување признанија на вработените, настани за собирање донации, гала настани, конференции или состаноци, свадби, роденденски и тематски забави, девојачки забави и многу повеќе. Без разлика дали планирате мал настан со 10 луѓе или социјален настан на годината со 100 (или 1000) луѓе ние имаме креативен пристап за вашите соништа да ги претвориме во реалност.

2. Сакам да организирам настан за мал број на луѓе, дали и покрај тоа би го организирале настанот за мене?

Ние организираме настани од секаков тип и големина. Ве молиме јавете ни се за да продискутираме за вашите првични идеи, а ние ќе ви дадеме совет и подготвиме понуда прилагодена на вашите барања.  

3. Дали доколку веќе имам идеи и сум започнала со планирање на настан, би можеле да ми помогнете?

Да. Ќе ги комбинираме вашите идеи со нашето оперативно искуство и контакти за да ви помогнеме во планирањето на вашиот настан. 

4. Колку порано треба да ве контактирам за организирање на настан?

Треба да не контактирате што е можно побрзо за да имаме доводлно време да ги разработиме вашите идеи и да ги разгледаме најдобрите опции за вас. Колку порано почнеме, толку подобри можности ќе имаме за да обезбедиме совршено место за настанаот, забабувачи, добавувачи, сместување, летови и други елементи согласно вашиот буџет. 

5. Доколку некој сака да организира настан, што треба да направи?

Јавете се на  World of Events! 

Ќе седнеме заедно со вас 30 минути и ќе поразговараме за следните чекори и како нашиот тим ќе ви помогне да ги изградите вашите соништа и ќе уживате во настанот – без стрес!

Сеуште имате прашања?