Со World of Events до вашиот совршен настан

Организирање новогодишна прослава: 10 чекори за организирање на совршена прослава

Задачата за организирање на новогодишна прослава  честопати делува како неблагодарна и „лоша„ задача. Она што е особено важно, е дека доколку организирате голема прослава, тогаш воопшто не е рано да почнете да размислувате за Нова Година. Можеби мислите дека е премногу рано да влезете во тој празничен дух, но верувајте ...

Како организаторот на настани ќе Ви заштеди пари

Сите ние сакаме  работите да ги правиме самостојно, најчесто затоа што немаме доверба во луѓето, професионалците во својата област. Секогаш мислиме дека знаеме подобро, и тоа најчесто води кон катастрофа. Можеби сте одлучиле работите да ги правите самостојно без ничија помош, но кога станува збор за организирање настани, тогаш е ...