УСЛУГИ

corprativni

КОРПОРАТИВНИ НАСТАНИ

Од мали состаноци до големи свечени прослави, World of Events се грижи секој настан да е перфектно организиран.

Без разлика дали ви е потребна помош за организирање на конфренција, бизнис состанок, обуки за вработени или прослава, ние сме тука за да создадеме концепт кој ќе се прилагоди на вашите желби и потреби.

ХУМАНИТАРНИ И НЕ-ПРОФИТНИ НАСТАНИ

World of Еvents силно верува дека филантропијата и придонесот за заедницата се особено важни во денешниот свет.

Од добротворни забави до настани за собирање донации, ние сме тука да го организираме настанот за вас.

humanitarni2
humanitarni2

ХУМАНИТАРНИ И НЕ-ПРОФИТНИ НАСТАНИ

World of Еvents силно верува дека филантропијата и придонесот за заедницата се особено важни во денешниот свет.

Од добротворни забави до настани за собирање донации, ние сме тука да го организираме настанот за вас.

tematski

ОРГАНИЗИРАЊЕ ТЕМАТСКИ ЗАБАВИ

Дали сакате да бидете домаќин на забава, но НЕ сакате да ја организирате истата? Одлично!

Ние знаеме дека самостојното планирање на настан може да биде тешко и да одзема многу време. Приредувањето забава треба да биде интересно, затоа оставете го стресот дома и препуштете ни нам да ја завршиме работата за Вас.

Работиме индивидуално со секој клиент со цел заеднички да креираме интересна тема, да најдеме соодветен простор, кетеринг, фотограф итн. Исто така нудиме и декоративни услуги па така секој настан е уникатен и претставува извонредно искуства за Вас и Вашите гости.