Венчавка од вашите соништа

ОРГАНИЗИРАЊЕ СВАДБЕНИ ПРОСЛАВИ

За „големиот ден“ кој ќе го паметите засекогаш, одберете компанија која ќе се погрижи да имате свадба од соништата. Од почетни подготовки, целосна организација, до испраќање на гостите.. одберете услуга која вам најмногу ви одговара.

22
Услуга #1

„Да започнеме“

Оваа услуга вклучува:

 • Иницијална средба на која ќе ги разгледаме и ќе разговараме за вашите идеи и замисли
 • Подготовка на прелиминарен буџет
 • Разгледување на локации за свадби: прилагодени на клиентот (локации со слободни термини и цени)
 • Водич за полесно организирање на свадба
33
Услуга #2

„Координација“

Оваа услуга вклучува:

 • Првична средба (најдобро е 4-6 недели пред венчавката)
 • Разгледување на локацијата за свадба и договорот за услуга (мени за храна и пијалоци)
 • Финална проверка на сите сегменти (музика, фотограф, матично, црква, кетеринг.....)
 • Поставување на сите декорации на локацијата за венчавка
 • Контакт личност на денот на венчавката (подароци, прием на гости, распоред за седење на гости)
 • Осмислување на отворањето на свадбата
 • Надгледување на целиот прием на гости
 • Личност присутна за цело времетраeње на свадбата до испраќање на гости
11
Услуга #3

„Целосен Пакет“

Оваа услуга вклучува:

 • „Да започнеме“ услуга
 • „Координација на денот на венчавката“ услуга
 • План со идеи за декорирање на местото на венчавка
 • Водич со локации за свадби, цени и слободни термини – прилагодени на клиентот
 • Фотосесија на младенците
 • Подготовка и следење на буџет
 • и многу многу повеќе зависно од замислата на секој иден брачен пар
woe-page-weddings-collage

Сакате дополнителна помош која не е вклучена во овие услуги?

Дополнителни услуги

1. Декорирање на покани

2. Декорирање на локацијата

3. Организирање на фотосесија

4. Идеи за запросување

5. Идеи за девојачки забави

6. Идеи за слатки маси

...и се она што ќе посакате за совршена вечер

Сакате дополнителна помош која не е вклучена во овие услуги?

woe-page-weddings-collage
 • Декорирање на покани
 • Декорирање на локацијата
 • Организирање на фотосесија
 • Идеи за запросување
 • Идеи за девојачки забави
 • Идеи за слатки маси
 • и се она што ќе посакате за совршена вечер